Rioolreiniging in Utrecht

U kunt wachten tot het probleem vanzelf weggaat, wat meestal niet gebeurt, of u kunt ervoor kiezen om uw riolering (preventief) te laten reinigen. Rioolreiniging is als het ware een soort ‘onderhoudsbeurt’ van het riool: problemen worden tijdig opgespoord en verholpen, waardoor het riool weer in perfecte staat is.Woont u in Utrecht of in de omgeving van Utrecht en vertoont uw riolering mankementen? J.G. Riooltechniek kan rioolproblemen snel voor u verhelpen. Borrelende geluiden uit de afvoer, water dat niet goed wegloopt of zelfs helemaal blijft staan, overlast van rioolstank of rioolvliegjes: zijn aanwijzingen voor een beginnende verstopping.

Rioolreiniging Utrecht uitvoeren

Als u uw riolering alleen gebruikt waarvoor het is bedoeld; dus voor alles wat uit ons lichaam komt, voor toiletpapier, kleine dingen die door het afvoerputje passen en voor afvalwater, vermindert dat de kans op een verstopte riolering aanzienlijk. Er zijn echter ook andere rioolproblemen waarvoor rioolreiniging uitkomst biedt. Heeft u bijvoorbeeld na een hevige regenbui last van rioolproblemen? Dan is de kans groot dat het riool ontlucht moet worden. Door het extra water in het riool ontstaat er namelijk een soort overdruk, waardoor er geborrel ontstaat of het water zelfs omhoog spuit.

Wij beschikken over de meest moderne apparatuur op rioolgebied. Onze vakmannen gaan in Utrecht rioolproblemen te lijf door middel van onder andere hoge waterdruk. Met verschillende spuitkoppen wordt eerst de verstopping losgespoten, en vervolgens wordt de rioolbuis gereinigd en als nodig geïnspecteerd. Naast riolering, kunt u ook bij ons terecht voor reiniging van uw septic tank, vetput en regenwaterput. Neem nu contact op via 085 - 106 15 13 of vul ons contactformulier in.