Teamfoto Twentyfourseven service
Werkzaam in Utrecht, hoofdvestiging Naarden

Afvoer ontstoppen Utrecht

In bepaalde gevallen kunt u zelf een verstopt riool verhelpen. Er zijn diverse opties hier beschikbaar. Maar het is cruciaal om eerst te weten waar de verstopping zich bevindt. U hebt gemerkt dat er een verstopping is omdat het water niet goed of heel traag wegloopt. Het is raadzaam om dit ook bij andere afvoeren te testen om te zien of het probleem alleen bij deze specifieke afvoer voorkomt of dat het elders ook optreedt. Indien het water bij de andere afvoeren goed doorloopt, bevindt het probleem zich waarschijnlijk bij deze specifieke afvoer. Als het water echter ook niet goed doorloopt bij de andere afvoeren, is het verstandig om Twentyfourseven service te raadplegen.

Als er sprake is van een dieperliggend probleem in de afvoer, kunt u mogelijk een borrelend geluid waarnemen in de afvoer en bij het doorspoelen van het toilet. Als uw afvoer volledig verstopt is, kan het zijn dat het probleem niet door u veroorzaakt wordt, maar bij de gemeente ligt. Het is echter belangrijk om de erfscheidingsput te controleren voordat dit met zekerheid gezegd kan worden. Wanneer u de positie van deze put kent, kunt u deze inspecteren. Als er water in de scheidingsschacht zit, is de oorzaak van het probleem de verantwoordelijkheid van de gemeente. Als de put daarentegen droog is, duidt dit op een probleem in uw rioolsysteem.

Twentyfourseven service: uw ervaren rioleringsbedrijf in Utrecht!

Zelf de afvoer ontstoppen

Indien u merkt dat uw riool verstopt is, kunt u proberen dit zelf te verhelpen. Er zijn diverse mogelijkheden om dit te doen, namelijk door het gebruik van een plopper of soda. Plaats de plopper op de afvoer en maak langzame, maar krachtige bewegingen van boven naar beneden, herhaal dit een aantal keer. Spoel een emmer water door de afvoer om de losgekomen viezigheid weg te spoelen. Dit kan ook meteen dienen als een test om te kijken of het ontstoppen geslaagd is.

Als u te maken heeft met milde verstoppingen, kunt u soda gebruiken om het probleem op te lossen. Kook eerst een volle waterkoker en giet het hete water voorzichtig in de afvoer. Dit zal het hardnekkige vuil helpen losweken. Plaats een half kopje soda in de afvoer en schep het erin. Voeg vervolgens een kopje azijn toe aan de soda. Deze mengeling veroorzaakt een krachtige reactie. Laat het geheel ongeveer vijftien minuten intrekken. Start opnieuw de waterkoker en giet het kokende water door de afvoer wanneer het gereed is. Dit zal ervoor zorgen dat de afvoer weer vrij is van eventuele resten en geeft meteen aan of het heeft gewerkt.

Hulp inschakelen bij een verstopte afvoer in Utrecht

Als het zelf ontstoppen van de afvoer niet succesvol is geweest of als u het liever direct aan de expert overlaat, kunt u ons bereiken voor hulp. Met onze expertise en de modernste apparatuur bieden wij diverse oplossingen om de verstopping voor u op te lossen. Indien gewenst kunt u ons bereiken op 035 204 8828. Wij staan paraat om u te assisteren en de verstopping voor u te verhelpen.


Twentyfourseven service staat voor u klaar in Utrecht
Over ons

Ben je op zoek naar een betrouwbare klushulp in de regio Utrecht, Amsterdam of Almere? Zoek niet verder! Bij Twentyfourseven service staan wij altijd paraat om je te helpen met al je... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 035 204 8828

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor ontstoppen afvoer?

Over Twentyfourseven service

Ben je op zoek naar een betrouwbare klushulp in de regio Utrecht, Amsterdam of Almere? Zoek niet verder! Bij Twentyfourseven service staan wij altijd paraat om je te helpen met al je problemen. Of u nou uw sleutels bent vergeten of last heeft van een hardnekkige verstopping in de afvoer, Twentyfourseven service staat voor u klaar met de oplossing!


Bij Twentyfourseven service bent u verzekerd van hoogstaande service door ervaren en hoogopgeleide specialisten. Wij bieden een breed scala aan diensten in verschillende vakgebieden. Dus wat uw probleem ook is, laat het snel verhelpen voor Twentyfourseven service


Bouwgarant,VCA,VGO-keur,KOMO,Erkend leerbedrijf,NIBE Dubokeur,Keurmerk ConsuBeter

Reviews van Twentyfourseven service

Door A.K
Op 24 april 2023
10

Snel opgelost voor €150 deur geopend op zondag avond andere slotenmaker vroeg 500

Door E.V.Z
Op 24 april 2023
10

Goeie jonge man deur open gefilppperd in Naarden voor €100