Teamfoto Twentyfourseven service

Badkamer ontstoppen

Wij staan in Utrecht voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
Werkzaam in Utrecht, hoofdvestiging Naarden

Badkamer ontstoppen in Utrecht

In de badkamer zijn er vaak verschillende afvoeren aanwezig. Het kan voorkomen dat een van deze afvoeren verstopt raakt, wat natuurlijk erg vervelend kan zijn. Het kan zijn dat enkel het doucheputje verstopt zit maar het kan ook zijn dat de verstopping dieper zit waardoor het water in de toilet en wastafel ook niet meer wegloopt. In dat geval is het raadzaam om contact op te nemen met Twentyfourseven service.

In het geval van ernstige rioolproblemen is het enige wat particulieren kunnen doen het gebruik van agressieve middelen. Helaas kunnen deze middelen vaak meer problemen veroorzaken dan oplossen. Het kan voorkomen dat de rioleringsbuizen aangetast raken en mogelijk beschadigd worden. Dit resulteert in een verhoogd risico op lekkages, wat alleen maar tot meer problemen leidt. Heeft u te maken met serieuze rioolproblemen in de badkamer? U kunt op ons rekenen! Wij hebben ruime ervaring in het verhelpen van verstoppingen en staan voor u klaar. Neem contact met ons op via 035 204 8828 en wij komen zo snel mogelijk naar u toe.

Oorzaken problemen badkamer

In de badkamer ontstaan vaak verstoppingen door het gebruik van verzorgingsproducten. Haren zijn hierbij vaak de boosdoener. Elke keer dat u de douche en wastafel gebruikt, zal er nieuw vuil in de leiding terechtkomen. Dit zal ervoor zorgen dat de leiding langzaam maar zeker steeds verder verstopt raakt en op den duur volledig dichtslibt. Onze hulp bij een badkamerverstopping is vanzelfsprekend. Maar voorkomen is altijd beter dan genezen.

Een kleine moeite, maar grote besparing: maak regelmatig de putjes schoon en verwijder na elke douchebeurt de haren om verstoppingen in de badkamer te voorkomen. Met een simpele actie kan je veel geld en inspanning besparen. Een beginnende verstopping in de badkamer is vaak ook te verhelpen door middel van het schoonmaken van de putjes.

Verhelpen ontstopping badkamer

Mocht het niet lukken om het probleem zelf op te lossen, kunt u ons benaderen om de ontstopping voor u te verhelpen bij Twentyfourseven service. Bel ons op 035 204 8828 en we zullen er alles aan doen om zo snel mogelijk bij u langs te komen. We begrijpen namelijk hoe vervelend het is om uw badkamer niet goed te kunnen gebruiken. Door onze uitgebreide kennis en ervaring kunnen wij de verstopping vaak snel voor u oplossen.

Twentyfourseven service staat voor u klaar in Utrecht
Over ons

Ben je op zoek naar een betrouwbare klushulp in de regio Utrecht, Amsterdam of Almere? Zoek niet verder! Bij Twentyfourseven service staan wij altijd paraat om je te helpen met al je... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 035 204 8828

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Twentyfourseven service

Ben je op zoek naar een betrouwbare klushulp in de regio Utrecht, Amsterdam of Almere? Zoek niet verder! Bij Twentyfourseven service staan wij altijd paraat om je te helpen met al je problemen. Of u nou uw sleutels bent vergeten of last heeft van een hardnekkige verstopping in de afvoer, Twentyfourseven service staat voor u klaar met de oplossing!


Bij Twentyfourseven service bent u verzekerd van hoogstaande service door ervaren en hoogopgeleide specialisten. Wij bieden een breed scala aan diensten in verschillende vakgebieden. Dus wat uw probleem ook is, laat het snel verhelpen voor Twentyfourseven service


Reviews van Twentyfourseven service

Door A.K
Op 24 april 2023
10

Snel opgelost voor €150 deur geopend op zondag avond andere slotenmaker vroeg 500

Door E.V.Z
Op 24 april 2023
10

Goeie jonge man deur open gefilppperd in Naarden voor €100