Teamfoto Twentyfourseven service
Werkzaam in Utrecht, hoofdvestiging Naarden

Gootsteen ontstoppen in Utrecht

Het dagelijks gebruik van de gootsteen varieert van het schoonmaken van de vaat tot het wassen van uw handen en het afgieten van water tijdens het koken. Dit is ontzettend vervelend als deze verstopt raakt en niet meer doorloopt en daardoor kunt u de gootsteen niet gebruiken. Indien u de verstopping niet zelf kunt oplossen, kunt u Twentyfourseven service inschakelen om dit voor u op te lossen.

Het is begrijpelijk dat het vervelend is wanneer de gootsteen verstopt raakt en we zullen ons inzetten om zo snel mogelijk bij u langs te komen. Bel ons op 035 204 8828 zodat we samen een afspraak kunnen maken om het probleem snel te verhelpen. Om elke verstopping op te lossen, hanteren wij verschillende middelen die aansluiten bij de situatie.

Mogelijke oorzaken verstopte gootsteen

Een verstopping in de gootsteen kan veroorzaakt worden door verschillende zaken. Verschillende dingen worden vaak door de gootsteen in de keuken gespoeld, bijvoorbeeld zeepresten van het handen wassen. Daarnaast spoelen er ook vaak etensresten weg in de afvoer. Deze etensresten bevatten vaak vetten die achterblijven in de afvoerbuizen, wat kan leiden tot verstoppingen.

Wanneer het vet aan de binnenkant van de afvoerbuizen blijft plakken, zal dit ervoor zorgen dat de buis vernauwt. Indien de afvoerbuizen door vetresten verstopt zijn geraakt, zal het afvoerwater niet meer goed of helemaal niet meer kunnen doorstromen. Indien deze situatie bij u van toepassing is, is het raadzaam om Twentyfourseven service in te schakelen om het probleem voor u te verhelpen.

Twentyfourseven service: uw ervaren rioleringsbedrijf in Utrecht!

Zelf de gootsteen ontstoppen

Sommige verstoppingen zijn zelf op te lossen, al is dat soms voor kortere periode. Als het namelijk gaat om een diepliggend probleem, zult u daar een rioleringsbedrijf voor moeten inschakelen. Als u de verstopping zelf wilt verhelpen, heeft u de mogelijkheid om een ontstoppingsveer, plopper of soda spoeling te gebruiken. Het is essentieel om ervoor te zorgen dat de afvoerbuizen niet beschadigd raken door verkeerd gebruik van een van de middelen.

Toch een professional inschakelen?

Indien het niet gelukt is om de afvoer zelf te ontstoppen of als de verstopping binnen een korte periode weer ontstaat, Bij Twentyfourseven service bent u aan het juiste adres. Wij werken professioneel en maken gebruik van de beste materialen, waardoor we de verstopping snel kunnen verhelpen. Wij zorgen er altijd voor dat de werkplek netjes en schoon wordt achtergelaten, zodat u de gootsteen meteen weer kunt gebruiken. Bel 035 204 8828 om een afspraak te maken.


Twentyfourseven service staat voor u klaar in Utrecht
Over ons

Ben je op zoek naar een betrouwbare klushulp in de regio Utrecht, Amsterdam of Almere? Zoek niet verder! Bij Twentyfourseven service staan wij altijd paraat om je te helpen met al je... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 035 204 8828

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor gootsteen ontstoppen?

Over Twentyfourseven service

Ben je op zoek naar een betrouwbare klushulp in de regio Utrecht, Amsterdam of Almere? Zoek niet verder! Bij Twentyfourseven service staan wij altijd paraat om je te helpen met al je problemen. Of u nou uw sleutels bent vergeten of last heeft van een hardnekkige verstopping in de afvoer, Twentyfourseven service staat voor u klaar met de oplossing!


Bij Twentyfourseven service bent u verzekerd van hoogstaande service door ervaren en hoogopgeleide specialisten. Wij bieden een breed scala aan diensten in verschillende vakgebieden. Dus wat uw probleem ook is, laat het snel verhelpen voor Twentyfourseven service


Bouwgarant,VCA,VGO-keur,KOMO,Erkend leerbedrijf,DUBO Keur,Keurmerk ConsuBeter

Reviews van Twentyfourseven service

Door A.K
Op 24 april 2023
10

Snel opgelost voor €150 deur geopend op zondag avond andere slotenmaker vroeg 500

Door E.V.Z
Op 24 april 2023
10

Goeie jonge man deur open gefilppperd in Naarden voor €100