Rioolrenovatie in Utrecht

Direktservice kan u in Utrecht en omgeving helpen bij alle mogelijke rioolwerkzaamheden. Wij leggen nieuwe riolering aan en zorgen voor herstel van beschadigingen en lekkages. In geval van een beschadigd of verouderd riool, raden wij u in veel gevallen rioolrenovatie aan. Bij een dergelijke renovatieklus worden delen van de riolering hersteld zonder het riool, de straat of uw tuin op de schop te nemen.

Renovatie door relinen riolering

Rioolrenovatie behoort tot één van de belangrijkste werkzaamheden van ons bedrijf in Utrecht. Wij doen dit op een vakkundige manier, met de beste materialen. Als ervaren, allround rioolspecialist maken we hierbij gebruik van geavanceerde methoden. Een veelgebruikte techniek is ‘relining’, waarmee uw riolering wordt gerenoveerd zonder dat deze opengebroken hoeft te worden. Hierbij wordt een kous tegen de wand van de leiding gedrukt. Deze wordt vervolgens geïmpregneerd zodat uw riolering een geheel nieuwe en waterdichte binnenkant krijgt.

Riolering laten renoveren

Er is binnen ons ontstoppingsbedrijf ruime ervaring aanwezig. Als gevolg hiervan kunnen wij in Utrecht altijd al uw rioolproblemen oplossen. Zo kunt u snel weer doorgaan met uw normale dagelijkse bezigheden, zonder zich nog druk te hoeven maken over een verstopping of een kapot riool. Bel direct 030 - 799 08 65 of vul het contactformulier in.