Rioolstank in huis?

Rioolstank in huis bestrijdenU heeft het vast wel eens geroken: u komt binnen in een pand en een vieze rioollucht komt op u af. Als dit niet uw eigen huis is, is er niks aan de hand. Maar in uw woning wilt u natuurlijk zo snel mogelijk van de stank verlost zijn. Rioolstank ontstaat in de meeste gevallen door een lek in de riolering. Door een scheurtje of breukje in het riool kan rioolwater en slib naar buiten sijpelen, waardoor ook de rioollucht naar buiten ontsnapt. J.G. Riooltechniek helpt u graag met dit probleem. Neem contact met ons op via 085 - 106 15 13 of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen.

Rioolstank laat zich niet gemakkelijk uit uw woning verdrijven. U doet er daarom goed aan om, als niets wat u zelf doet lijkt te helpen, hulp in te schakelen van een specialist op dit gebied. In de omgeving van Utrecht staat J.G. Riooltechniek voor u klaar. Bij acute problemen zelfs dag en nacht!

Rioolstank bestrijden onze specialisten door het opsporen van een lek, de zogenaamde ‘stankdetectie’. Rioollucht wordt namelijk in vrijwel alle gevallen veroorzaakt door een lekkende rioolbuis of het kan zijn dat de stank uit de kruipruimte komt. Bij de detectie spuiten we een speciale rook in rioolbuizen die onder druk zijn gebracht. Op plaatsen waar de leiding lek is, spuit de rook door het lek naar buiten. Onze vakmannen weten dan precies waar het probleem zit!

Woont u in Utrecht of omgeving en bent u op zoek naar een oplossing voor rioolstank in huis? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.